måndag 18 maj 2009

Vissa saker blir man bara förälskad i !




Oj tiden springer iväg ; det må jag säg ! Har hunnit att fylla 40 och njutit av självaste våren så mycket jag bara ha kunnat. Skålen har jag fått utav maken i födelsedagspresent och det är mycket roligare att baka när man har fina pryttlar att baka med !
Bästa av allt bunken kommer att finnas i nätbutiken snart !!! Så du kan också baka flott!!!
Bakat havrekakor till barnen ... jag kör ju GI så inga kakor till mig !!!

4 kommentarer:

Blonder og perler sa...

Så flink du er - baker kaker som du ikke får smake selv..
Koselig med nytt innlegg fra deg.Geit å vite at det er flere som strever med å gå ned noen kilo. Stå på - høres ut som du er kjempeflink!

Klem

Lotta sa...

Åh, grattis!! *tut i flärp* Det är första dagen med GI idag, och en dag är ju ingen baggis. Det blir värre imorgon =) Jag tycker det är lite svårt med mellanmålen, vet inte riktigt vad jag ska äta. Kram!

Blonder og perler sa...

Takk for gratulasjonen. Så først nå at du hadde lagt igjen kommentar hos meg..
Jeg hadde en fin 17. mai selv om jeg ikke kunne være ute. Vi feirer jo stort i Norge på nasjonaldagen, så det er tradisjon å se på barnetoget og russetoget. Jeg fikk med meg litt stemning via tv. Hadde dessuten koselig besøk til lunsj -!

Ha en fin kveld.

Annalena sa...

Tack själv! Det var trevligt att ni stannade till. Du är duktig tycker jag när du följer GI, skulle behöva ta tag i det med innan sommaren... Har du någon bra sida på nätet du får inspiration ifrån?

Kram Annalena